Chroma Arkitekter startades för tre år sedan av tre arkitekter som förenas av sina ambitioner att rita god arkitektur och föra en kreativ arkitekturdiskussion inom kontoret. Vi har förmånen att kunna arbeta med hög ambitionsnivå, spännande projekt och starkt engagemang för att skapa inspirerande och hållbar arkitektur.

Vi arbetar med bostäder, kontor, skolor och vårdboende samt även med övergripande planering och visionsarbete, se www.chromaarkitekter.se

Nu söker vi en Erfaren ingenjör

Vi är ett expansivt kontor; både avseende ytor och medarbetare! Idag är vi 8 personer och i höst kanske 11? Vi har fina lokaler på Gustav Adolfs torg i Malmö.

Känner du att du är en självständig, entusiastisk och kunnig person som dessutom tillhör någon av nedanstående professioner kommer du verkligen att trivas hos oss!!!

Gå gärna in på www.chromaarkitekter.se och läs mer om oss. Rekryteringen sker via vår rekryteringskonsult Ewa Lannér, Lannér & Co, du skickar dina ansökan i form av ett personligt brev, ett CV och exempel på något du gjort. Vi vill gärna få din ansökan så snart som möjligt! Välkommen!

Sök tjänsten här!


© Lannér & Co  | Kärleksgatan 2A, 21142 Malmö
Tfn: 040-120201 | Fax: 040-122301 | E-post: info@lanner.se